Vandaag 30 mei 2012: Vier jaar een eigen weblog!

30 05 2012

Vandaag is het vier jaar geleden dat ik mijn weblog startte. Ik verwoordde het toen zo:” Geen web aan woorden, maar mensen laten spinnen. Niet log maar licht”. Niet dat alle artikelen kort en luchtig werden! Maar ook die werden en worden gewaardeerd. Tot nu toe schreef ik zo’n vierhonderd artikelen over diverse onderwerpen. Het gaat mij met dit weblog om het delen van elkaars ervaringen, gevoelens en gedachten. Om zodoende elkaar te helpen in het bewust worden, bewust zijn en bewust doen. Een bewustere wereld leidt mijns inziens tot een betere en daardoor gelukkiger wereld. In leven, wonen en werken. Bewustwording plaatst het verleden in een nieuw licht, het geeft ons energie en innerlijke kracht in het hier en nu en biedt perspectieven voor de toekomst.

Het aantal lezers is niet spectaculair te noemen, maar ik ben er blij mee en er is een groei waarneembaar. In 2008 waren er ruim 9000 lezers en in 2011 was dat aantal ruim verdubbeld. Vanaf januari 2012 tot nu toe waren er al ruim 10.000 bezoekers, dus ook dit jaar zullen er weer meer lezers zijn. Ik startte tevens met het dagelijks publiceren van een weblicht, waarvan het 1450e weblicht vandaag verscheen. Ook werden en worden wisselend diverse mensen in het zonnetje gezet.

De komende jaren wil ik jullie blijven bemoedigen en inspireren met nieuwe weblichtjes en nog vele artikelen schrijven. Ik hoop op vele reacties daarop en een toenemende verspreiding. Bijvoorbaat mijn dank daarvoor. Ik wens jullie veel plezier met, en naar ik hoop veel baat bij, dit weblog.

Met hartelijke groeten,

Bert-Jan van der Mieden.


Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: