Duizend dagen een weblog!!

24 02 2011

Afgelopen dinsdag 22 februari was het mijn duizendste weblogdag. In de afgelopen periode passeerden we de grens van 40.000 bezoekers. Het gemiddeld aantal bezoekers in 2010 was 47 personen per dag. Inmiddels zijn het er 57. De activiteiten op Twitter spelen daar zeker ook een rol bij. Er zijn weer meer artikelen verschenen in de afgelopen periode en dat zullen er zeker meer worden in de komende tijd, nu de nieuwe website van de Stichting Globaliseringscentrum is gerealiseerd. Zie http://www.ikverbind.nl En nu we de Vriendendagen en de Werkconferenties organiseren. In de afgelopen 1000 dagen werden er ruim 360 artikelen geschreven, dus er was wel sprake van enige productiviteit.

Twitter

Op de twitteraccount http://www.twitter.com/tweetkind herschrijf ik “De mens in de 21e eeuw” in tweets van maximaal 140 tekens. Er zijn nu ruim 240 volgers. De dagelijkse #DeDagVraag wordt gewaardeerd. Op de laatst ingestelde account http://www.twitter.com/ikverbind besteed ik aandacht aan de mensenrechten en de millenniumdoelen. Die wordt nu door ruim 240 mensen gevolgd. Mijn eerste twitteraccount http://www.twitter.com/vandermieden wordt inmiddels door 1775 mensen gevolgd. De dagelijkse Twitterlichtjes, de tweets #Vertrouwensmanagement en #Werk-Tweets en mijn commentaar op het Journaal en de krantenberichten in #AfterTheNews leiden tot reacties en worden gewaardeerd.

Nieuwe websites

In de afgelopen periode werd de website van Uw Biografie gerealiseerd. Zie http://www.uwbiografie.nl. De nieuwe website van Joke levert vele positieve reacties op. Zie: http://www.jokevandermieden.nl. De nieuwe website van de Stichting Globaliseringscentrum is nu een zeer informatief e-book, maar aan de marketing wordt gewerkt.

Reacties en verwijzingen

Voor verwijzingen naar dit weblog, onze websites en mijn twitteraccounts ben ik je zeer erkentelijk. Uiteraard hoop ik dat er veelvuldig gereageerd wordt op de oude en nieuwe artikelen en de dagelijkse weblichtjes. De rubriek In het Zonnetje wordt veel bezocht en daar zullen ook weer nieuwe personen aan worden toegevoegd.

Dank voor je aandacht voor dit weblog en: Op een toenemende uitwisseling! Om die te intensiveren roep ik jullie graag op om Vriend te worden van de Stichting Globaliseringscentrum en 18 juni en 19 november vast in jullie agenda te noteren. Zie http://www.ikverbind.nl


Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: