Vandaag mijn 750e weblogdag!

17 06 2010

Op 25 maart j.l. bracht ik een toast uit op mijn 666e weblogdag. Zie: http://wp.me/pg2BH-yv. De 600ste weblogdag was 18 januari 2010 en 9 maart de 650e. In de afgelopen periode passeerden we de grens van 30.000 bezoekers. Nu is een gemiddelde van veertig bezoekers niet veel, maar het begin is er.

Er zijn minder artikelen verschenen in de afgelopen periode, maar dat neemt niet weg dat er veel materiaal voor artikelen is verzameld. In de afgelopen 750 dagen werden er ruim 330 artikelen geschreven, dus enige productiviteit kan me niet ontzegd worden. Zie de diverse rubrieken. De diverse ontwikkeltrajecten vergen veel tijd. Er zullen de komende periode artikelen verschijnen over vertrouwensmanagement en naar aanleiding van het ontwikkelen van materiaal voor de multidisciplinaire werkconferenties zullen er nieuwe artikelen verschijnen inzake de mensenrechten, de millenniumdoelen en de acties die door de diverse maatschappelijke disciplines kunnen worden uitgevoerd.

Twitter

Op de twitteraccount http://www.twitter.com/tweetkind herschrijf ik “De mens in de 21e eeuw” in tweets van maximaal 140 tekens. Er zijn inmiddels 117 volgers. Op de laatst ingestelde account http://www.twitter.com/ikverbind besteed ik aandacht aan de mensenrechten en de millenniumdoelen. Die wordt nu door 85 mensen gevolgd. Mijn eerste twitteraccount http://www.twitter.com/vandermieden wordt inmiddels door 1103 mensen gevolgd en ik ben natuurlijk blij dat ik ook bekende en zeer goed gevolgde twitteraars als Maxime Verhagen en Femke Halsema tot mijn volgers mag rekenen.

Nieuwe webistes

In de afgelopen periode werd de nieuwe website van PYRAMIDE gerealiseerd. Zie http://www.pyramide.nl. Nog niet geheel compleet, maar het begin is er. Binnenkort verschijnt het programma van de inspiratiediners en een overzicht van de trainingen die ik aanbied. De nieuwe website van Joke levert vele positieve reacties op. Zie: http://www.jokevandermieden.nl. In de komende periode wordt gewerkt aan de nieuwe website van de Stichting Globaliseringscentrum. Ook de website inzake het levens- en beroepsdocument is dan klaar!

Reacties en verwijzingen

Voor verwijzingen naar dit weblog, onze websites en mijn twitteraccounts ben ik je zeer erkentelijk. Uiteraard hoop ik dat er veelvuldig gereageerd wordt op de oude en nieuwe artikelen en de dagelijkse weblichtjes. De rubriek In het Zonnetje wordt veel bezocht en daar zullen ook weer nieuwe personen aan worden toegevoegd.

Dank voor je aandacht voor dit weblog en ik zou zeggen: Op een toenemende uitwisseling!


Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: