Vandaag mijn 550ste weblogdag!

29 11 2009

Op 12-10 schreef ik iets over de 500ste weblogdag. http://wp.me/pg2BH-sM
Ik had naar aanleiding van Duurzame Dinsdag een aantal bijzondere duurzame dates; zowel op het Ministerie van Economische Zaken, VROM als LNV. Op Duurzame Dinsdag Gelderland kreeg ik evenals de andere deelnemers honderd flyers cadeau van de Provincie Gelderland, waarop ik informatie over de multidisciplinaire werkconferenties en de globaliseringcentra kon vermelden. Want daar doen we het allemaal voor! Opdat de mensenrechten en de Millenniumdelen wereldwijd gerealiseerd worden!

Onze Minister van Buitenlandse zaken Maxime Verhagen heeft de mensenrechten als speerpunt van diens beleid. Ik ben dan ook bijzonder verheugd dat hij mij op Twitter volgt! Wekelijks zet ik vijf artikelen van de UVRM op Twitter. Vandaag mocht ik tevens de vijfhonderdste volger op twitter verwelkomen! Hoe meer goede volgers hoe beter, want daardoor ontstaat er draagvlak voor de werkconferenties.

De mensenrechten, de millenniumdoelen en de maatschappelijke disciplines

Ik ben nu bezig met een serie artikelen waarin ik de mensenrechten aan de diverse maatschappelijke disciplines koppel, met mogelijke acties. Daardoor gaan de mensenrechten voor de diverse betrokkenen meer leven en wordt de mogelijke inhoud van de diverse werkconferenties concreter.

Tweetkind

Op 1 november werd Tweetkind geboren. Zie de artikelen daarover bij categorie Tweetkind. Ik ben geen kinderboekenschrijver, maar het is een boeiende uitdaging om mijn boek “De mens in de 21e eeuw” in twittertekens te herschrijven. En daarbij te proberen dit in dusdanige taal en volgorde te doen dat er een kinderboekenreeks van gemaakt kan worden. Uiteindelijk is het doel om een onderwijsmethodiek te realiseren vanaf groep 1 tot en met het beroepsonderwijs. Gun ieder zijn/haar eigen uitdaging en werk er s.v.p. aan mee.


Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: