Willen wij weten? En wat? Deel 2: Invloeden.

2 03 2009

In het eerste artikel over de brief en het artikel van Arjan Bos over bizarre praktijken die zich voordoen in deze wereld en over wetenschappelijke ontdekkingen die verborgen worden gehouden, gaf ik informatie over het omgaan met voedsel, terrorisme en macht. In dit tweede artikel gaat het om de invloeden van buitenaf op o.a. ons denken en ons lichaam. Wat ontdekten de Maya’s al en wat ontdekt(e) de huidige wetenschap? Zoals je wellicht al weet plaats ik de ontwikkeling en ontplooiing van de wereld en van de mensheid en al het geschapene graag in een breder en dieper perspectief. In dat kader en dat van bewust worden, bewust zijn en bewust doen, is het van belang om serieus aandacht te schenken aan deze informatie.

Er is meer tussen hemel en aarde?

Op 9 mei 2001 hebben hooggeplaatste professionals uit het leger, de overheid, veiligheidsdiensten, bedrijven, de ruimtevaart, advocatuur en de wetenschap in the National Press Club in Washington DC gewezen op de realiteit van UFO’s, buitenaardse levensvormen en geavanceerde energie- en aandrijvingtechnologie. Een groep van 450 professionals is bezig met het Disclosure Project. Men geeft aan dat in de VS 80 miljard dollar per jaar in “black budget” projecten wordt gestopt, zonder dat de burgers ervan weten. Wat wordt er vanuit angst allemaal voor ons verzwegen?

Wat gebeurt hier en welke invloeden zijn er van buitenaf?

In 2004 is er een rapport verschenen van Richard Hoagland en David Wilcock “Interplanetary Day After Tomorrow”, waarin zij aangeven dat in ons gehele zonnestelsel diepe fysieke, geofysische en klimatologische veranderingen plaatsvinden. Leidend tot een fundamenteel nieuwe natuurwetenschap. Meer kennis en openheid hieromtrent leidt tot betere en snellere besluitvorming ten behoeve van het behoud en het welzijn van en op onze aarde.

Wat is de invloed van ons denken op ons welzijn?

Professor Bruce Lipton van de Princeton University onderzocht veertig jaar lang stamcellen. Met collegae wetenschappers onderzocht hij hoe cellen informatie ontvangen en verwerken. Hij concludeert dat ons DNA gestuurd wordt door signalen van buiten de cel, inclusief energetische boodschappen die uit onze positieve en negatieve gedachten voortkomen. Dat betekent dat onze lichamen kunnen veranderen als we ons denken veranderen. Ook daarvan is een video:”The New Biology – Where Mind and Matter Meet”. In het Nederlands verscheen zijn boek:”De Biologie van de Overtuiging”, Ankh Hermes, Deventer. Ik ken het boek nog niet, maar het is voor mij buiten kijf dat zowel ons denken als ons voelen invloed hebben op ons lichaam. De zes kwaliteitsniveaus van leven; het fysieke, mentale, emotionele, sociale, relationele en spirituele, werken allemaal onderlig op elkaar in. Zie andere artikelen op dit weblog en mijn boek.

Verandert onze perceptie van tijd?

De Maya’s ontwierpen een kalender om de evolutie van ons bewustzijn weer te geven! Die kalender gaat 16,4 miljard jaar terug en stopt op 21 december 2012. Op dat moment worden diverse grote cycli gezamenlijk afgesloten: Een cyclus van 5200 jaar en van 26.000 jaar in de Maya kalender, een aardecyclus van 78.000 jaar en van 26 miljoen jaar en een galactische cyclus van 225 miljoen jaar! De Maya’s verwachtten een gigantische sprong in de evolutie voor de mensheid, de aarde en ons gehele melkwegstelsel. Arjan Bos gelooft zelf gelukkig ook niet in doemscenario’s die daaromtrent circuleren. Een verandering in ons denken over de tijd zal zeer verruimend werken. Wie uitgaat van het eeuwigheidscenario, waarin ik in mijn boek over schrijf, zal dat begrijpen. De voorspellingen van de Maya’s beloven veel goeds voor de schepping.

Meer informatie

Op de website http://www.willenwijweten.nl tref je o.a. de gehele brief aan van Arjan Bos van 07 oktober 2007 en nog veel meer informatie en verwijzingen over deze materie. Zoals ik in het eerste artikel al aangaf, zal ik uiteraard ook aandacht schenken aan de vraag:”Hoe nu verder? Daarover gaat dan ook het derde artikel.

Dit is het tweede artikel uit de serie “Willen wij weten? En wat?” Het eerste artikel verscheen op 1 maart. Als je op de hoogte gebracht wilt worden van de verschijning van de andere artikelen stuur dan een mailtje naar bjpvandermieden@pyramide.nl met als tekst: willen wij weten.


Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: