Eerste lunch voor het goede doel

9 10 2008

Op 28-07 j.l. schreef ik het artikel “Wie wil er met mij lunchen voor het goede doel?”. (Zie bijvoorbeeld bij mededelingen). In september volgde de afspraak en op 2 oktober vond de eerste lunch plaats. Twee uur lang een goed gesprek met een interimmanager, die wel wat tips wilde over het optimaliseren van zijn energie. Hij wilde door het gesprek meer duidelijkheid krijgen over hoe hij zijn toekomst het beste kon inrichten.  Nadien gaf hij aan dat hij en zijn partner beide met de tips aan de gang waren. Aardig detail: Hij verzorgde de prima lunch bij hem thuis. Je ziet: alles is mogelijk.  Een bijzonder aangename ontmoeting. Met dank voor deze spitsafbijter en ik hoop dat er velen zullen volgen.


Acties

Informatie

2 responses

12 10 2008
Jan Hommes

Het leuke van de lunch was (en is) de energie die het geeft. Bert-Jan liet mij door zijn heldere manier van vragenstellen mezelf mijn wensen in kaart brengen. Samen met handige tips hoe ik hiermee aan de slag kan gaan, gaf de lunch een prima start voor de tweede helft van mijn leven. Bijdragen aan verdere spritituele ontwikkeling door een mooie en pure ontmoeting en het goede doel steunen. Wie volgt?

13 10 2008
Bert-Jan van der Mieden

Beste Jan en andere lezers,

Er is een nieuw antwoord wellicht op de vraag:”Wat is het toppunt van geluk?”
Antwoord:”Op maandagochtend deze reactie ontvangen”. Het lijkt wat overdreven, maar het geeft wel goed weer dat ik zeer gelukkig ben met deze open en positieve reactie. Wie volgt inderdaad? Elke lunch is een unieke gebeurtenis en heeft dus ook een unieke inhoud. Ik hoop dat er nog vele zullen volgen. Wie is na Jan de eerste?

Hartelijke groeten,

Bert-Jan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: